IMS Propreté

schoonmaakbedrijf

Wie is IMS-PROPRETE

IMS-PROPRETE is een schoonmaakbedrijf met bijna 23 jaar ervaring, dat zich in de schoonmaaksector heeft kunnen onderscheiden met als gevolg een uitmuntende reputatie die zich vertaalt door tevreden klanten. Zorgend voor kwaliteitswerk dankzij een opgeleid, bekwaam en beschikbaar personeel, is IMS-PROPRETE een van de meest doeltreffende bedrijven op deze zeer concurrentiële markt.

We streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk tevreden te stellen door hen schoonmaakprestaties van de beste kwaliteit te bieden en door zo goed en zo snel mogelijk hun verzoeken naar wens uit te voeren en hun eisen zo goed als mogelijk tegemoet te komen.

Reinigen van vloeren
Het reinigen van vloeren houdt meer in dan snel even dweilen en klaar. Elke specifieke ondergrond heeft een even specifieke behandeling nodig.
Lees meer
Schoonmaak kantoren, hotels & winkels
Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onderhoudspersoneel. Maak een professionele indruk bij bezoekers en klanten dankzij IMS Propreté.
Lees meer
Reinigen van ruiten
Het reinigen van ruiten staat steevast op de to-dolijst van elk huishouden of bedrijf. Laat uw ruiten regelmatig genoeg reinigen door een professional.
Lees meer
Reinigen van graffiti
U heeft te maken met vandalisme? Reinigen van graffiti is niet altijd even simpel. Het is namelijk belangrijk om voorzichtig te werk te gaan.
Lees meer
Previous
Next

Onze troeven

Beschikbaarheid en flexibiliteit

Wij gaan snel en efficiënt te werk. Wij staan te uwer beschikking 24u/24 en 7d/7. Wij doen het onderhoud op de uren die u wenst

Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit

Alle kosten zijn in onze prijzen inbegrepen:
Producten en materiaal,
Het personeel: loon, sociale lasten, verzekering,...
En de uitrusting: schorten, T-shirts…
Geregelde inspectie van het werk ter plaatse.

Een kleine structuur dit zorgt voor een goed contact met de klant

We onderhouden eveneens graag persoonlijke relaties met onze klanten zodat weten de beste diensten kunnen verlenen.

Overzicht van onze diensten

IMS Proprete | Entreprise de nettoyage à Bruxelles

Interne verhuizingen

Bedrijven hebben soms te maken met herstructureringen, reorganisaties of personeelswisselingen. Is dit bij u ook het geval? Dan worden ook vaak interne wijzigingen in de

Lees meer »
IMS Proprete | Entreprise de nettoyage à Bruxelles

Reinigen van vloeren

Het reinigen van vloeren houdt meer in dan snel even dweilen en klaar. Elke specifieke ondergrond heeft een even specifieke behandeling nodig. Anders kan u

Lees meer »
IMS Proprete | Entreprise de nettoyage à Bruxelles

Reinigen van ruiten

Het reinigen van ruiten staat steevast op de to-dolijst van elk huishouden of bedrijf. Laat uw ruiten regelmatig genoeg reinigen door een professional. Waarom IMS

Lees meer »

Contact

Contacteer ons via telefoon of onze contactformulier voor een gratis offerte of meer informatie over onze diensten.

Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site. Si vous continuez à utiliser ce dernier, nous considérons que vous acceptez l’utilisation.